Οι εγγραφές για το Εαρινό Συνέδριο 2017 της EMSP (EUROPEAN MULTIPLE SCLEROSIS PLATFORM) ξεκίνησαν!

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της EMSP θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Hilton, στις 19 & 20 Μαΐου 2017

Το θέμα του εφετινού εαρινού Συνεδρίου είναι: The Path to Resilience: A Multidisciplinary Approach (ο δρόμος προς την αντοχή: μια διεπιστημονική προσέγγιση). Με βάση την επιτυχία των προηγούμενων ετήσιων συνεδρίων της EMSP, η εκδήλωση θα φέρει σε επαφή τους ανθρώπους με σκλήρυνση κατά πλάκας, οργανώσεις υπεράσπισης, επαγγελματίες υγείας και ερευνητές, μαζί με τους φορείς χάραξης πολιτικής από όλη την Ευρώπη για να σας προσφέρουμε ένα δυναμικό μείγμα παρουσιάσεων, συνεδριάσεων και συζητήσεων. Η εκδήλωση αποτελεί ένα ορόσημο στην πορεία προς τον κοινό μας στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ΣΚΠ.

Η πρώτη ημέρα του συνεδρίου θα καλύψει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με τις τελευταίες θεραπείες και την πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες ΠΣ.  Η δεύτερη μέρα, που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Rehabilitation in Multiple Sclerosis (RiMS) (Αποκατάσταση στην Σκλήρυνση κατά Πλάκας), θα αντιμετωπίσει την επαγγελματική αποκατάσταση, την κούραση και τη γνωστική αποκατάσταση. Θα περιλαμβάνει επίσης μια πρακτική συνεδρία για φυσική αποκατάσταση.

Το συνέδριο διοργανώνεται  από την EMSP σε συνεργασία με τα δύο μέλη της από την Ελλάδα: την Ελληνική Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας  και την το Ελληνική Εταιρεία Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας.

Προσκαλούμε τους ασθενείς και  τις οργανώσεις ασθενών, τους φροντιστές, τους επαγγελματίες υγείας, τους ερευνητές, τους υπαλλήλους της δημόσιας υγείας, τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής υγείας και τους εκπροσώπους της βιομηχανίας να παρακολουθήσουν το Συνέδριο, για να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site της EMSP, στην ενότητα  Conference http://www.emsp.org/conference/

Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε πατώντας εδώ

Ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την πολύτιμη και ευχάριστη εμπειρία!

 

Beautiful view of Erechtheion with panorama of Acropolis in summer in Athens, Greece

Beautiful view of Erechtheion with panorama of Acropolis in summer in Athens, Greece