Με το παρόν άρθρο θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η  Ε.Σ.ΑμεΑ  στην τελευταία συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου αποφάσισε να πραγματοποιήσει  στις 4 Νοεμβρίου 2015, ώρα 11.00 το πρωί Πανελλαδικό Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο  στην πλατεία Ομονοίας, με σκοπό τη λήψη από την πολιτεία άμεσων μέτρων  και δημοσίων πολιτικών, προκειμένου να προστατευτούν τα άτομα με αναπηρία και οι οικογένειες τους από την κοινωνική και οικονομική κρίση.

Οι πολύχρονοι συλλογικοί αγώνες που έχουμε δώσει και οι κατακτήσεις τους πρέπει να προστατευτούν με το πιο δυνατό τρόπο.  Αυτό καλούμαστε να διεκδικήσουμε, τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και οι οικογένειες τους, από κάθε γωνιά της χώρας, στο Συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου. Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Ομονοίας θα ακολουθήσει πορεία προς την πλατεία Συντάγματος  και στην συνέχεια στην Βουλή.

Για την επιτυχία αυτού του Συλλαλητηρίου πρέπει να υπάρξει κινητοποίηση από όλους ώστε να υπάρξει μαζική συμμετοχή. Όσο πιο μαζική  θα είναι η παρουσία μας και η φωνή μας αυτή την ημέρα τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα κοινωνικής διαμαρτυρίας που καλούμαστε  να στείλουμε.

Κινητοποιούμε όλους τους συναδέλφους μας, κάθε μέλος της οικογένειας μας, κάθε συμπολίτη μας για να βρεθούν μαζί μας στις 4 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 το πρωί  στην πλατεία Ομονοίας.