Πτολεμαΐδα, 25/8/2015

        ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ  νιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημοσίως όλους, όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της συναυλίας  «  που θα πάει αυτή η βαλίτσα…»  με την Ελεονόρα Ζουγανέλη την Δευτέρα 24  Αυγούστου  2015 στο στάδιο της Πτολεμαΐδας .

Καταρχάς, ευχαριστούμε τα μέλη και τις οικογένειες  του Συλλόγου μας  για την αμέριστη στήριξή τους. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας της Συναυλίας  οφείλεται στο κύρος και τη δυναμική ενός τέτοιου συλλόγου, αλλά και στις συνεχείς προσπάθειες των ανθρώπων του να στηρίξουν και να ενισχύσουν κάθε προσπάθεια. Ευχαριστούμε την Κα Μαράκα Βάσω Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣΚΠ ,την Κα Μαμαλάκη Μαρία Γενική Γραμματέας της Πανελληνίας Ομοσπονδίας ΣΚΠ , την Κα Τζίτζικα Μερόπη  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣΚΠ και την Κα Λαύκα Γεωργία πρώην Γενική Γραμματέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣΚΠ όπως και την Κα. Βερόνικα Αποστόλου Πρόεδρο του Συλλόγου ΣΚΠ Καστοριάς ,τον Κο Παναγιώτη Σεμασιώτη Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου ΣΚΠ Καστοριάς & Ειδικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΣΚΠ , τον Κο Μιχάλη Μίγκο Προέδρου του  Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και από το Δ.Σ τον Κο Μάριο Συμεωνίδη και τον Κο Βασίλη Κουτσιάνο που παραβρέθηκαν φιλικά στην συναυλία .

Θέλουμε ακόμη να ευχαριστήσουμε το Δήμο Εορδαίας και την Τ.Κ. Βλάστης την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ,όλους τους επιχειρηματίες της Πτολεμαΐδας , οι οποίοι με τη υποστήριξη  τους στήριξαν την συναυλία  και εκτός των άλλων ,συγκεκριμένα τα καταστήματα ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε. Ηλεκτρικά Είδη | Έπιπλα | Έπιπλα Κουζίνας, σούπερ μάρκετ ΕΠΕ & CENTRO , το ξενοδοχείο ΙΩΑΝΝΟΥ  για τη ζεστή του φιλοξενία σε συντελεστές της συναυλίας ,τα σημεία προπώλησης RIFUGIO  –  ΔΙΦΩΝΟ  , την καφετέρια  COFFEE BROWN για τους καφέδες , TARENIDIS  φροντιστήρια Αγγλικών ,  ΙΤ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ  Στράτος Εμμανουηλίδης &  Θεοχαράκος Χάρης  ,ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Π. κάβα ποτών ,τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΡΑ   – ΠΑΝΟΡΑΜΑ   -ΛΕΧΟΒΟ ,τον τηλεοπτικό σταθμό FLASH TV  και όλες τις ηλεκτρονικές και έντυπες εφημερίδες .

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΔΟΠ- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΣΩΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ για την άμεση στήριξη που μας προσφέρει σε κάθε μας εκδήλωση , προσφέροντας εθελοντική βοήθεια και  διάσωση σε περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ το ΣΔΟΕ για την επιβεβαίωση της νομιμότητας του συλλόγου μας ,μετά από τον έλεγχο που διενεργήθηκε.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και το υπέροχο κοινό της Πτολεμαΐδας  και όχι μόνο , το οποίο αγκάλιασε την εκδήλωση, μας τίμησε με την παρουσία του και μας στήριξε όπως κάνει πάντα σε κάθε μας εκδήλωση .

 

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Παχτσαλίδης Μάριος

και το Δ.Σ του Συλλόγου